• 国際交流
  • 中国人留学生学友会がBBQパーティーで熊本地震の被災者のために寄付!

中国人留学生学友会がBBQパーティーで熊本地震の被災者のために寄付! Chinese Students Collected Contributions For Kumamoto Earthquake Victims at BBQ

2016年05月20日(金) | お知らせ

4月29日に秋ヶ瀬公園にて、中国人学友会によるBBQが開催されました。今年のBBQでは、日中友好協会の7名を含む、11名の日本人、スペイン人などを含め、100人近くが参加し盛大に行われました。
会場では、熊本地震の被災者のために、募金箱を用意したところ、多くの参加者からの寄付があり、総額は2万円を超えました。

Saitama University Chinese Student Association held BBQ Party 2016 on April 29, at Akigase Park near the campus.  The number of participants reached close to 100, including 7 members invited from Japan-China Friendship Association.
The collection box was prepared, for the victims of Kumamoto Earthquake, at the BBQ site during the party, and the total of over 20,000yen was donated from the participants.